1. > Home
  2. > Nieuws-items
  3. > Conferentie Goed onderwijs in een bewegende wereld 21 maart 2023

Anders kijken, denken en doen

Op dinsdagmiddag 21 maart 2023 van 14:00-17:00 organiseert het lectoraat Goede Onderwijspraktijken in samenwerking met Scope Samen Opleiden deze conferentie.

De wereld is volop in beweging. Er is veel verandering. Hoe geef je goed onderwijs in deze veranderende wereld. Hoe kijk je hier naar? Wat denk je ervan? Wat ga je er mee doen?

Op deze conferentie zetten we je aan het kijken, denken en doen, en levert het je concreet ideeën op om de volgende dag mee aan de slag te gaan. Want hoe hou je bij wat er allemaal verandert? Wat is een blijvende verandering en wat niet? Hoe leer je jouw leerlingen, team en studenten omgaan met al die veranderingen?

Achterover leunen is er deze middag niet bij! We dagen je uit om tijdens ons recharge en reconnect event mee te denken, nieuwe ideeën te ontwikkelen en een beetje onrustig te worden. Want hoe geef je goed onderwijs in een bewegende wereld?

Op dinsdag 21 maart hebben we een prikkelend programma met out of the box sprekers die je aan het denken zetten. Je gaat zelf aan de slag, en in ontmoeting met anderen ga je met concrete ideeën je school in. We weten zeker dat je de volgende dag in je teamoverleg met interessante vragen, boeiende informatie en inspirerende ideeën komt om samen met je collega’s het onderwijs nog beter te maken.

Van harte welkom dus om je op te laden en te verbinden!

Klik hier om je aan te melden