1. > Home
  2. > Nieuws-items
  3. > Nieuws vanuit het lectoraat

Vanuit het lectoraat

Afgelopen jaar is er, ondanks Covid19, veel gebeurt in het nog vrij nieuwe lectoraat Goede Onderwijspraktijken. Zo starten we afgelopen jaar met een serie webinars over de stem van de lerende. We gingen in op diverse thema’s die te maken hebben met leiderschap voor leren.

Voor wie de webinars nog niet heeft gevolgd en in de vakantie zin heeft in eens stukje professionalisering verwijzen we naar de volgende link. Hier kunt u alle webinars terugluisteren.

Voor het komende jaar zal er wederom een serie webinars worden verzorgt met verdiepende inhouden over bijvoorbeeld gesprekken met kinderen. We zijn nog op zoek naar een viertal collega’s die met ons willen werken aan het verder uitbreiden en professionaliseren rondom leiderschap. Vind je het leuk om de vijf principes van leiderschap voor leren beter te leren kennen, wil je groeien in je leiderschap (voor de klas, school of als bestuurslid)? Geef dan je interesse kenbaar. We starten komend jaar met een kleine groep om te werken aan je eigen reis van leiderschap voor leren.