Najaarsvergadering Scope 24 november 2021

  1. > Home
  2. > Nieuws-items
  3. > Najaarsvergadering Scope 24 november 2021

Op woensdag 24 november a.s. is onze Scope najaarsvergadering gepland van 14:00-17:00 uur voor schoolleiders van Scope.

Het doel is dit jaar om schoolleiders met elkaar in gesprek te brengen over het aansturen van een lerende organisatie in relatie tot Samen Opleiden en Professionaliseren.

Verschillende opleidingsscholen zijn inmiddels geauditeerd en daardoor is er opnieuw een dialoog ontstaan over hoe je nu een opleidingsschool inricht. Hoe geef je sturing aan een professionele en lerende cultuur waarin studenten kunnen worden opgeleid?

Dit jaar organiseren we de najaarsvergadering in en met de praktijk van de opleidingsscholen. 8 opleidingsscholen (zie formulier hieronder) uit verschillende scholenclusters zetten hun deuren open om met collega-schoolleiders vanuit Scope het gesprek aan te gaan over het leiding geven aan een opleidingsschool. Bestuurders zullen bij deze gesprekken aansluiten om vervolgens in het avondprogramma verbinding te maken met wat dit betekent voor de rol van bestuurder.
Je kunt je verder je oriënteren op deze opleidingsscholen door hun website te bezoeken.

Inschrijven:

Via dit formulier kun je aangeven welke opleidingsschool je wilt bezoeken. Per school geldt een maximaal van 8 deelnemers. We werken met volgorde van aanmelden.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=rf87mvL9ZkaoEEeAb1zV5Yh-ogkboAZLjhstDKtLfi1UOFhXQkRMMVA0TEJPOVhIS0o0M1ZIS1FGMy4u

Coronamaatregelen:

Per school geldt een maximaal van 8 deelnemers, dit in verband met de huidige Corona maatregelen. We houden de situatie nauwlettend in de gaten en mocht het wijzigen dan brengen wij jullie op de hoogte.

Alvast hartelijk dank en tot ziens op 24 november a.s.!